آرشیو شهریور ماه 1402

خرید و فروش آبروآهنی سیاه , فروش حضوری و اینترنتی ورق های سیاه بصورت رول و شیت, نمودار قیمت پروفیل آهن , انواع میلگرد با بهترین کیفیت ساخت در مجموعه آریا فلز صبا

معرفی پروفیل ستونی

۱۱ بازديد
قوطی ستونی
قوطی ستونی از دسته قوطی پروفیل های بسته به حساب می آید که به روش نورد گرم، در ابعاد ۴۰۰ × ۴۰۰ میلی‌ متر و با ضخامت های متغییری از ورق سیاه، تولید می شود. ساخت قوطی ستونی در این ابعاد، ویژگی های منحصربه فردی را به آن می بخشید. ویژگی هایی که کاربرد آن را در ساختمان سازی و برخی از صنایع بیش از پیش کرده است.
مشخصاتی مانند: مقاومت، استحکام بالا، قابلیت جوش ‌پذیری مناسب، قابلیت فرم ‌پذیری عالی و کیفیت سطحی، … . در زمان تولید قوطی پروفیل ستونی که از انواع ورق فولادی مانند ورق روغنی، گالونیزه، ورق سیاه فرآوری می شود، نوع کاربری آن اهمیت پیدا میکند. زیرا این ابعاد و ضخامت پروفیل ستونی است که کاربرد آن را مشخص میکند.
اگر این محصول با شکل مقطع مربع، و ابعادی ۱۰۰ تا ۱۴۰۰ میلی ‌متر، با ضخامتی بین ۲ تا ۶ میلی ‌متر تولید شود، در دسته قوطی ستونی ساختمانی قرار می گیرد. اما اگر این مقاطع ضخامتی در حدود ۶ میلی‌ متر یا بیشتر، با طولی معادل ۱۲ متر داشته باشند برای مصارف صنعتی استفاده می گردند.
وجه تشابه قوطی ستونی ساختمانی و صنعتی در استفاده از هر دوی آنها در صنعت ساختمان ‌سازی می باشد. در ساخت بخش هایی از ساختمان مانند: ساخت اسکلت فلزی بزرگ، ستون ساختمان‌ ها، ساخت در و پنجره، برای پوشش سقف یا دیوار، حفاظ کنار پله ‌ها، حفاظ نرده‌ای، … . هرچند که تولید و استفاده از پروفیل ستونی تا قبل از دهه 50 هم نیز رواج داشته اما در اوایل دهه 50 تولید مقاطع قوطی ستونی مربع و مستطیل آغاز شد.
source: معرفی قوطی پروفیل ستونی

قیمت تیرآهن و انواع آن

۱۵ بازديد
تیرآهن
تیرآهن از دو بخش بدنه و کناره تشکیل می‌شود که این بدنه ‌ها و کناره ‌ها می ‌تواند در شکل ‌های مختلفی باشند. هر یک از آنها به یک نوع از تیر آهن تبدیل می ‌شود. مانند: تیرآهن INP، که مانند پروفیل زد ظاهری شبیه به شکل I انگلیسی دارد. یعنی بال ‌های تیر آهن به صورت افقی در بالا و پایین جان تیرآهن قرار می‌ گیرد. ویژگی مهم در این مدل، تغییر ضخامت بال‌های آن است.
در واقع، هر چه طول جان در این نوع از تیر آهن افزایش پیدا میکند، ضخامت بال‌ها کم می ‌شود. در عوض، هر چه طول جان کمتر باشد و بال‌ها به یکدیگر نزدیک شوند، ضخامت بال ‌ها افزایش پیدا میکند. تیر آهن IPE یا تیرآهن معمولی یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین نوع تیر آهن در میان ایرانیان است. معمولا از این تیرآهن در مصارف زیادی استفاده می‌شود و کاربردهای فراوانی دارد. شکل ظاهری تیر آهن IPE نیز مانند تیرآهن INP به شکل I انگلیسی است.
با این تفاوت که در تیرآهن IPE، امکان تغییر ضخامت بال‌ها وجود ندارد. یعنی، با تغییر فاصله بال‌ها از یکدیگر، ضخامت آنها کمتر یا بیش‌تر نمی ‌شود. تیرآهن لانه زنبوری همان ‌طور که از نام این نوع محصول مشخص است، در شکل ظاهری آن، حفره‌ هایی به شکل لانه زنبور در فاصله ‌های یکسان روی بدنه تیرآهن وجود دارد. این حفره‌ ها، به تیر آهن کمک میکند تا در مقابل شکستن و خم شدن مقاومت بیشتری داشته باشند.
از طرف دیگر، این حفره ‌ها، قدرت تیر آهن در برابر فشار را کاهش می ‌دهد. به همین دلیل، معمولا در سازه‌ها و صنایعی که از این نوع قوطی پروفیل با سطح مقطع باز استفاده می ‌شود، دو تیر آهن لانه زنبوری را به یکدیگر جوش می ‌دهند تا مقاومت آنها افزایش یابد. تیرآهن هاش یا IPB همان‌طور که تا به اینجا از مقاله، با چند نوع از تیرآهن‌ها آشنا شده‌اید، می‌دانید که سه نمونه دیگر از انواع آنها، به شکل I انگلیسی هستند. ولی تیر آهن هاش یا H، به شکل H انگلیسی است.
هر یک از کاربردهای تیرآهن، بستگی به نوع، صخامت و مقاومت آن تیر آهن دارد. چرا که در برخی از کاربردها، به یک تیر آهن با ضخامت بالا و در برخی از کاربردها، به یک تیر آهن با مقاومت بالا نیاز است. برای خرید یک تیر آهن خوب و مناسب، باید فاکتورهای زیادی را در نظر بگیرید. ولی یکی از مهم‌ترین آنها، پیدا کردن یک منبع معتبر برای خرید تیر آهن درجه یک و باکیفیت است. آریا فلز صبا یکی از تولیدکنندگان تیر آهن در کشور است که بخش عمده‌ای از تولیدات آن، صادرات تیر آهن کشور را نیز تامین می‌کند.
source: قیمت تیرآهن و انواع آن

مشخصات پروفیل زد استاندارد

۱۱ بازديد
پروفیل زد
یکی از دغدغه‌هایی که افراد زیادی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، این است که چه مقدار بودجه باید برای خرید قوطی پروفیل زد کنار بگذارند. در واقع تعرفه این پروفیل‌ها به عوامل مختلفی بستگی دارد که از اصلی ترینِ آن‌ها می‌توان، ماده اولیه را نام برد. برخی از پروفیل‌ها با توجه به نوع کاربری شان از مواد بهتر و با دوام‌تری ساخته می‌شوند که برای حوزه‌هایی نظیر ساختمان‌سازی استفاده می‌شوند.
بدیهی است که هر چه مواد تشکیل دهنده پروفیل زد بیشتر و غنی‌تر باشد، هزینه آن افزایش پیدا می‌کند. ضمنا نوسانات ارزی به دلیل وارد کردن برخی مواد اولیه در قیمت نهایی اثر می‌گذارد. بدیهی است هرچه اندازه و ضخامت هر یک از پروفیل‌های زد بیشتر باشد، قیمت محصول نیز افزایش پیدا می‌کند. به یاد داشته باشید برند سازنده پروفیل‌ زد سهم فراوانی در کیفیت، دوام و قیمت نهایی محصولاتشان دارند. پس بهتر است برندی را برای خرید پروفیل زد انتخاب کنید که درنهایت از خرید کالای خود رضایت داشته باشید.
و رضایت تمام و کمال از خرید یعنی اعتبار آن کارخانه و رضایت مشتریانش را بسنجید تا ببینید در چه سطحی قرار دارد. خوشبختانه آریا فلز صبا از برجسته‌ترین برندها در این حوزه است که روزانه به تعداد مشتریان راضی از خرید این شرکت اضافه می‌شود. زمانی که در حال خرید پروفیل زد هستید، حتما ظاهر محصول را از نظر سطح و نداشتن ترک و تاب خوردگی، زنگ زدگی و سایر ایرادات که منجر به بروز مشکل می‌شوند را بررسی کنید.
از دیگر نکاتی که باید رعایت شود، بررسی دقیق وزن محصول است. معمولا در کارخانه‌های معتبر مانند آریا فلز صبا از ترازوها و باسکول‌هایی استفاده می‌شود تا وزن هر یک از محصولات، پیش روی خود مشتری بررسی شود.
source: مشخصات پروفیل زد استاندارد

قیمت ورق سیاه رول صنعتی

۲۰ بازديد
ورق سیاه
ورق‌های سیاه این روزها در ابعاد و انواع مختلفی راهی بازار می‌شوند و انتخاب هر یک توسط شما باید با توجه به نیازتان باشد. محصولات و ورق‌های زیادی با نورد گرم ساخته می‌شوند و ورق سیاه هم یکی از آن‌ها است. دلیل آن هم ایجاد مقاومت بالا برای آن است. در واقع برای ساخت ورق سیاه از دو غلتک استفاده و این ورق بین آن‌ها چرخانده می‌شود. هر چه اصطکاک بین غلتک‌ها افزایش پیدا کند، طول آن بیشتر و در نتیجه ضخامتش کمتر می‌شود.
دمای این ورق‌ها در زمان ساخت باید چیزی در حدود 930 درجه سانتی‌گراد باشد و با عملیات نورد فشاری ساخته شود. یکی از مزایای ورق سیاه، فرم پذیری خوب آن است تا در صنایع گوناگون به ویژه برای ساخت انواع قوطی پروفیل مورد استفاده قرار گیرد. ورق سیاه این فرم پذیری خود را مدیون مراحل ساخت خود در دمای بالا است. کاربرد ورق سیاه رول شده تنها به ساختمان‌سازی محدود نمی‌شود و موارد دیگری هم هستند که در این بخش از آن‌ها نام می‌بریم.
البته به کار بردن ورق سیاه رول در همان صنعت ساختمان‌سازی به چند دسته تقسیم می‌شود و بستگی دارد بخواهید از آن برای چه قسمتی از ساختمان استفاده کنید. برخی مقاطع فولادی هم هستند که برای ساختشان باید سر وقت ورق رول رفت. از این موارد می‌توان به انواع تیرآهن، سپرها، ناودان‌ها و نبشی‌ها اشاره کرد که از جنس فولاد ساخته می‌شود و ورق سیاه رول نیز مقاومتشان را دو چندان می‌کند.
گاردریل‌ها از جمله مواردی هستند که باید مقاومت بالایی برای آنها در نظر گرفته شود. در گذشته از مصالح مشابه برای ساخت آن‌ها استفاده می‌شد که امروزه کار سازندگان با ورق سیاه ساده‌تر شده است. شاید شنیدن این که از ورق سیاه برای کشتی‌سازی هم استفاده می‌شود و کاربرد آن تا این حد گسترده است، برایتان جالب باشد. زیرا کشتی‌ها نیز دوام و مقاومت زیادی می‌خواهند و باید مصالح استوار و مناسبی در ساختشان به کار رود.
جدا از موارد گفته شده، دیگر کاربردهای ورق سیاه به تجهیزات کشاورزی، قطعات خودرو، رینگ‌ها و چرخ‌ها و آبگرمکن‌ها مربوط می‌شود. هدف از ساخت ورق سیاه این بوده موادی در آن به کار برود که بتوان از آن در صنایع مختلف استفاده کرد. خوشبختانه امروزه شاهد آثار این ورق در صنایع بالا هستیم. از پر استفاده‌ترین ورق‌ها در صنایع گوناگون باید به ورق رول اشاره کرد که از نامش هم می‌توان تا حدی به ظاهرش پی برد.
source: قیمت ورق سیاه رول صنعتی

قیمت قوطی پروفیل سی

۱۱ بازديد
قوطی پروفیل سی
پروفیل ها انواع زیادی دارند و بسته به جنس و شکل ظاهریشان به دسته هایی مختلفی تقسیم می شوند. هرکدام از این محصولات برای قسمت های متعدد سازه از جمله سقف، دیوار و کف کاربرد دارند. انواع قوطی پروفیل از ورق سیاه، ورق گالوانیزه یا سایر ورق های فولادی به صورت باز یا بسته و با سطح مقطعِ خاص تولید می شوند. پروفیل c یا پرلین c ازجمله این محصولات می باشد.
پرلین های مقطع C برای ساخت دیوارها (دیوارهای اصلی و دیوار های غیر باربر) و کف ساختمان بیشترین کاربرد را دارند. همچنین استفاده از آنها برای حمایت از تیرهای مورد نیاز برای کف های نیم طبقه ایده آل می باشند. علاوه بر این، قوطی پروفیل C می تواند برای قاب بندی درها، ساخت سقف و ستون، چهارچوب پنجره، ریل های پاراپت و ریل های جانبی نیز استفاده شود.
همینطور برای افزایش استحکام ستون ‌هایی که در فواصل دور از هم قرار دارند از پروفیل سی استفاده می‌ شود. و به علت موادی که در ساخت این نوع از پروفیل ‌ها استفاده می ‌شود، از آن برای مقاوم‌تر شدن سقف ‌های شیب ‌دار کارگاه‌ ها، کارخانجات کوچک،… بهره می ‌برند. دراصل نوع ورق فولادی که برای تولید قوطی c استفاده می شود نوع کاربری آن را مشخص میکند.
همانطور که می توان حدس زد پروفیل c، محصولی است که سطح مقطع آن شبیه به حرف C انگلیسی است و مانند پروفیل z در دسته قوطی پروفیل های باز قرار می گیرد. روند تولید پروفیل c به این صورت است که ورق های فولادی وارد خط تولید می‌ شوند. در اولین مرحله ورق ها بُرش می ‌خورند، در مراحل بعدی از دستگاه رول‌ فرمینگ عبور می کنند و در پایان کار، ورق فولادی را شکل می دهند. حالا و پس از شکل‌ دهی، پروفیل c آماده‌ ارسال به بازار می‌ شود.
این مراحل تولید قوطی پروفیل c در ابعاد رایج می باشد. اما اگر سفارش دهنده ابعاد خاصی را مدنظر داشته باشد، این ابعاد در مرحله برش و رول فرمینگ اعمال می شوند. ابعاد رایج برای تولید این فراورده فولادی عبارت است از: ضخامت 2 تا 4 میلی ‌متر با طول 6 متر، ارتفاع از 160 تا 240 میلی‌ متر و وزن هر شاخه پروفیل از 23 تا 55 کیلوگرم می باشد. اما در زمان خرید قوطی پروفیل c تنها این ابعاد مهم نیستند. پرلین سی دارای دو لبه و دو فلنج می باشد که اندازه آنها هم نیز حائز اهمیت می باشد.
source: قیمت قوطی پروفیل سی

قیمت پروفیل آبرو با کیفیت

۱۷ بازديد
پروفیل آبرو
پروفیل آبرو آهنی، به عنوان یکی از عناصر اصلی در ساخت سازه‌های فلزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به همین دلیل تغییرات قیمت پروفیل آبرو آهنی می‌تواند بر قیمت سازه‌های فلزی که از این پروفیل استفاده می‌کنند، تأثیر بگذارد. در صورتی که قیمت پروفیل آبرو آهنی افزایش یابد، هزینه ساخت سازه‌های فلزی که از این پروفیل استفاده می‌کنند، نیز افزایش خواهد یافت. این افزایش هزینه می‌تواند به صورت مستقیم برای مشتریانی که قصد سفارش ساخت سازه‌های فلزی را دارند، تأثیر منفی داشته باشد.
همچنین، در صورتی که قیمت پروفیل آبرو آهنی کاهش یابد، هزینه ساخت سازه‌های فلزی نیز کاهش خواهد یافت. این کاهش هزینه، می‌تواند باعث جذب بیشتر مشتریان و افزایش رقابت در بازار ساخت و ساز شود. بنابراین، تغییرات قیمت پروفیل آبرو آهنی می‌تواند به صورت مستقیم بر قیمت سازه‌های فلزی که از این پروفیل استفاده می‌کنند، تأثیر بگذارد و می‌تواند در تصمیم‌گیری مشتریان در خرید و سفارش سازه‌های فلزی نقش داشته باشد.
پروفیل آبرو آهنی از ورق سیاه تولید می شود. و به دلیل خصوصیات مکانیکی بیشتر، مقاومت در برابر ضربه، فشار و کشش، و همچنین ظاهری زیبا و قابل قبول، در بسیاری از صنایع و ساختمان‌ها به عنوان عنصری اساسی استفاده می‌شود. به عنوان مثال: صنایع ساختمانی: در صنایع ساختمانی، پروفیل آبروآهنی به عنوان عنصری اساسی در ساخت سازه‌های فلزی، درب و پنجره، پل‌ها، برج‌ها و سازه‌های دیگر به کار می‌رود.
صنایع خودروسازی: در صنایع خودروسازی، پروفیل آبروآهنی در ساخت بدنه خودرو، قسمت‌های بلندگوی خودرو و سایر قطعات مکانیکی استفاده می‌شود. صنایع دریایی: در صنایع دریایی، پروفیل آبروآهنی در ساخت قایق‌ها، کشتی‌ها و سایر سازه‌های دریایی به کار می‌رود. صنایع فضایی: در صنایع فضایی، پروفیل آبروآهنی به دلیل مقاومت بالای خود در برابر شرایط سخت فضا، در ساخت بسیاری از قطعات و سازه‌های فضایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. صنایع معدنی: در صنایع معدنی، پروفیل آبروآهنی به عنوان قسمتی از سیستم‌های پشتیبانی و حمل و نقل مواد معدنی به کار می‌رود.
source: قیمت پروفیل آبرو با کیفیت

خرید پروفیل زد با بهترین قیمت

۱۳ بازديد
پروفیل زد
پروفیل زد را به لحاظ تنوع می‌توان در دسته‌بندی‌های مختلفی قرار داد که یکی از آن‌ها ابعاد این قوطی پروفیل است. از این ابعاد باید 2.5 و 3 میلی‌متر را نام برد که موارد دیگری هم در بازار مشاهده می ‌شوند. این موارد معمولا در ارتفاع‌های 16،18،20 و 22 سانتی‌متر قابل خرید هستند. اما اگر مشتری طبق نیازهای خود سفارش دهد، پارامترهایی مانند وزن پروفیل زد عوض می‌شود.
اصلی‌ترین کاربرد پروفیل زد در ساختمان‌سازی است. نکته مهم این است که همین کاربرد به چند نوع تقسیم می‌شود و از این پروفیل در بخش‌های مختلف ساختمان استفاده می‌شود. با این حال اصلی ترین کاربرد های این محصول فولادی عبارتند از: اتصال سازه‌های اسکلت فلزی: از آن جایی که سازه‌های اسکلت فلزی باید به شیوه‌ای مناسب و بدون مشکل به هم متصل شوند، افراد از مزایای موجود در پروفیل زد برای این کار استفاده می‌کنند. اتصال این سازه‌ها در اسکلت فلزی با استفاده از پروفیل زد کار بسیار منطقی و ساده‌ای است.
استفاده در سقف‌های شیب دار: سقف‌های شیب دار هنوز هم به عنوان یکی از پرطرفدارترین المان‌ها در ساختمان ‌سازی به حساب می آیند که نیاز به مقاوم‌ سازی دارند. استفاده از پروفیل زد و پروفیل آبرو از رایج ترین روش های مقاوم سازی سقف های شیبدار می باشد. در واقع امکان زیرسازی این سقف‌ها با این دو مدل پروفیل براحتی مهیا است.
تولید ستون‌های مقاطع مرکب: ساختمان‌های بزرگ نسبت به گذشته بیشتر شده‌اند و برای افزایش مقاومتشان باید از مصالح بهتری استفاده کرد. یکی از این مصالح بی‌شک پروفیل زد است که در هر طبقه و ستون از ساختمان‌ها به کار می‌رود. ستون‌های مقاطع مرکب برای این که تولید شوند، به پروفیل زد نیاز دارند و کارکنان در استفاده از این محصول، رضایت بیشتری به نسبت محصولات مشابه دارند.
تولید پروفیل زد با حساسیت بالا و دشواری زیاد همراه است. زیرا به برش‌های دقیق و عملیات سوراخکاری مختلفی نیاز است تا در نهایت محصول نهایی به دست مردم برسد. حال سفارش های خاص افراد، دشواری ‌های روند ساخت این محصول را افزایش می‌دهد. البته ساخت تمام این محصولات به وسیله نیروی انسانی انجام نمی گیرد و دستگاه‌های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک زیادی هستند که در این امر نقش دارند.
اما دقت دستگاه‌هایی که شرکت آریا فلز صبا از آنها استفاده میکند، بسیار بالا است تا حتی که جلوی کوچک‌ترین خطاها هم گرفته می شود. پروفیل Z به نام های دیگری در بازار هم شناخته می شود که شامل پروفیل نواری، پروفیل سوراخ کاری، پروفیل نما، پروفیل سقف، پروفیل سوله و پروفیل اسکلت می باشد.
source: خرید پروفیل زد با بهترین قیمت